Vloerverwarming

Steeds meer mensen kiezen voor vloerverwarming, zowel in nieuwbouw als in bestaande bouw. Met vloerverwarming bereikt u een optimaal woon of werk klimaat. Het heeft veel voordelen. Wij zijn ervan overtuigd dat vloerverwarming de toekomst heeft. Een warm onthaal voor elk huis.

Zuiniger en dus kostenbesparend
Uit onderzoek is gebleken dat de ideale ruimtetemperatuur bij vloerverwarming één tot twee graden lager ligt dan bij andere verwarmingssystemen. Dat vermindert het energieverbruik al met vijf tot zes procent.

Veiliger en Gezonder
Geen gevaar voor stoten of branden aan radiatoren en betere handhaving van de luchtvochtigheid. Minder stofcirculatie en minder kans op huisstofmijt.

Praktischer en Comfortabeler
Meer ruimte door het ontbreken van verwarmingselementen. Doordat vloerverwarming voor een groot gedeelte uit stralingswarmte bestaat, wordt het als aangenamer ervaren. Gelijkmatige verdeling van de warmte benadert het dichtst het ideale verwarmingsgevoel. Geen last van luchtcirculatie, tochtverschijnselen of de onaangename geur van verbrand stof door hoge, plaatselijke temperaturen die bij radiatoren en convectoren wel kunnen optreden.

Hygiënischer en Mooier
Geen lastige hoeken om schoon te maken en geen ontsierende leidingen, radiatoren, convectoren of andere verwarmingselementen.

Adresgegevens

Multatulistraat 9 
7575 EB Oldenzaal

Telefoon: +31 (0) 541 - 851 151
E-mail: info@comfort-zonnepanelen.nl

KvK: 59824298
BTW: NL.85.36.57.749.B01
IBAN: NL09INGB0006251120

Algemene voorwaarden

Heeft u vragen?

Zodra wij uw bericht ontvangen kunt u van ons zo spoedig mogelijk een reactie verwachten. Indien u spoed heeft kunt u telefonisch contact opnemen.This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Vul het beveiliginscode in!