Installatietechniek

Tegenwoordig willen we niet alleen genieten van het comfort van centrale verwarming, maar zijn we ook bewuster geworden van het milieu en kosten. Met de huidige technologie is het mogelijk om op het energieverbruik te besparen zodat u en het milieu er baat bij hebben, met behoud van comfort.

Op het gebied van verwarmingen hebben wij een zeer ruime ervaring. Wij installeren en service diverse soorten verwarmingssystemen, zoals centrale verwarming en vloerverwarming. Een combinatie van verwarmingssystemen kan een goede keuze zijn. U kunt een keuze maken uit een grote collectie radiatoren eventueel in combinatie met vloerverwarming.

Het is van groot belang dat de Centrale Verwarmingsinstallatie jaarlijks een onderhoudsbeurt krijgt. U bent daardoor verzekerd van bedrijfszekerheid, een veilige werking en een optimaal rendement. U hebt bij ons de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Eén maal per jaar nemen wij dan contact met u op en maken een afspraak. Vervolgens wordt uw CV-installatie aan de hand van een servicelijst schoongemaakt en afgesteld.

Zo kunt u Comfort Installatietechniek benaderen voor o.a.:

  • Warmwatertoestellen
  • C.V-. en combiketels
  • C.V.-installaties
  • Vloerverwarming
  • Radiatoren
  • Service
  • Onderhoud

 

Adresgegevens

Multatulistraat 9 
7575 EB Oldenzaal

Telefoon: +31 (0) 541 - 851 151
E-mail: info@comfort-zonnepanelen.nl

KvK: 59824298
BTW: NL.85.36.57.749.B01
IBAN: NL09INGB0006251120

Algemene voorwaarden

Heeft u vragen?

Zodra wij uw bericht ontvangen kunt u van ons zo spoedig mogelijk een reactie verwachten. Indien u spoed heeft kunt u telefonisch contact opnemen.This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net) Vul het beveiliginscode in!